keskiviikko 29. elokuuta 2012

Möllikisat 29.8.2012 Saarijärvi

Tänään kävin koirien kanssa Saarijärven Seudun kennelkerhon agilityjaoston epävirallisissa agilitykilpailuissa eli möllikisoissa. Niitä järjestetään täällä yleensä kerran kuukaudessa. Ajoin töistä tuhatta ja sataa kisapaikalle, että ehdin ilmottautua kisoihin, mutta olisin ehtinyt pienemmälläkin kaasunpainamisella. Ja kun oma auto oli levinny parkkipaikalla jouduin lainaamaan kaverin Kupla volkkaria :D Ihan mielenkiintoinen matka oli sillä ajella....

Kilpailuissa oli kolme luokkaa, tosimöllit, möllit ja kilpailevat. Sufan ilmoitin tosimölleihin ja mölleihin ja Speden mölleihin ja kilpaileviin. Ensimmäisenä radan saivat suorittaa tosimöllien minit, Sufa teki radan viimeisenä. Radalla oli aita, aita, putki, putki, aita, aita, putki, aita ja aita, eli aika iisi rata. Ensin meni rata ihan pipariksi, se juos toisesta putkesta ohi eikä hypännyt viimeistä hyppyä. Otin uusinnan ja silloin rata mentiin virheittä eli nolla tuloksella ja ajaksi saatiin 13,37sek. Sufa voitti tuolla ajalla oman luokkansa, hyvä Suffeli! :)

Tosimöllien jälkeen rataa pääsivät suorittamaan möllit. Sufa ja Spede olivat viimeisinä suorittamassa ja peräkkäin, eli hieman tuli kiire, kun piti hakea Spede heti Sufan jälkeen :) Sufan kanssa rata meni virheittä heti ekalla kerralla ja ajaksi tuli 24,97sek. Speden kanssa jouduin ottamaan uusinnan, koska se ohjautui väärälle esteelle yhdessä kohdassa. Toisella kerralla saatiin nolla tulos ja ajaksi 22,69sek. Lopputuloksena oli se, että Sufa tuli toiseksi ja Spede voitti möllien miniluokan, mahtavaa Sufa ja Spede! :D On ne vaa hienoja koiria x)

Viimeisenä rataa suorittivat kilpailevat. Rata oli Spedelle ja minulle vähän turhan haastava ja mutkikas, joten pipariksihan se meni. Ja Speden kärsivällisyyskään ei oikein riittänyt ja se juos ympäri hallia ja haukku kaikkea mahdollista xD No, näin käy joskus, onneksi se toi voiton kotiin edes mölliradalta <3

Ainoa harmittava asia oli se, että palkinnoksi saatiin vain Joseran näytepakkaus, liivate luu ja sit lahkakortti seuraaviin kisoihin :D Mutta ei se mitään, ensi kerralla ehkäpä paremmat palkinnot ;)

Mutta todella tyytyväinen olen näihin rakkeihin, Sufakin alkuhölmöilyn jälkeen osasi mennä tosi hienosti ja Spedekin kuunteli yllättävän hyvin! Ensi kerralla möllit ovat ensikuussa ja silloin ratkaistaan tämän vuoden seuranmestarit, Speden kanssa pitää lähteä puolustamaan viime vuoden seuran möllimestaruutta! :) Ja Sufan kanssa voisi mennä sitä koittamaan, jos ei Spedestä siihen tänä vuonna ole :D Saas nähdä kuis käy vai saako joku muu kisaaja mestaruuden tänä vuonna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti