lauantai 22. syyskuuta 2012

Match show 22.9.2012 ja muuta kivaa :)

Tänään kävimme Sufan kanssa mätsärissä Jyväskylässä Lemmikkikeskuksen pihassa. Ilmot oli klo 11 ja arvostelu alkoi klo 12.

Sufan ilmoitin pieniin aikuisiin, mutta olinkin saanut isojen aikuisten lapun, jolloin minua huudeltiin isojen kehästä :D No, onhan Sufalla sen verta iso ego, että hyvin se ois sinne sopinu. Onneksi minulle pystyttiin vielä vaihtamaan pienten numero ja pääsin arvosteltavaksi.

Sufa sai sinisen nauhan (vaikka olikin yksin kehässä, ilmeisesti ei oikee käyttäytyny kuten ois pitäny x)) ja sinisten kehästä ei päästy eteenpäin, vaikka siellä se meni paljon nätimmin ja seisoi oikein hienosti :) Ehkäpä nämä mätsärit eivät ole meidän juttu, pitänee siis pysyä agilityn parissa :)

Ennen kehien alkua kävimme Sufan kanssa naminsyöntikisassa ja ajaksi saimme 6,79sek. Jouduimme kuitenkin lähtemään ennen palkintojen jakoa, joten annoin yhteystietoni kisan pitäjälle jos vaikka voitimme jotain. Ja niinhän siinä kävi, että Sufa oli voittanu koko homman, eli olimme tänään ainakin jossain hyviä! :D Kaverini lupasi tuoda palkinnot minulle, kuulemma jotain nameja ne on, hih :D Alla kuvia mätsäristä, naminsyönnistä ei valitettavasti ole kuvaa, kun kuvaaja oli palloilemassa asekaupassa x)

Ja sitten lähdettiin kotia ja kierrettii vielä hallin kautta ja käytiin vähän agiliitämässä :) Nyt on väsynyt rakki! :)

Nuin se seisoopi :)

Ravia mars! :)

"Äiti kato, tos on joku pallero!!! Onks se ruokaa?!" :D

Ja lisää seisontaa, tää oli haasteellista
Ku ei meinannu namit kelvata :)

Sufa ainakin oli iloinen sinisestä nauhasta :D

Sinisen nauhan saaneet vastakkain :) Ja Sufa seisoo niin nätisti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti