sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Möllikisat 30.9.2012 ja seuranmestaruuskisat :)

Tänään käytiin jälleen kerran mölleilemässä. Ja nyt ratkottiin myös Saarijärven seudun kennelkerhon agilityjaoston möllimestari ja kilpailevien mestari 2012.

Ilmoitin Sufan tosimölleihin ja mölleihin ja Speden vain mölleihin.

Ensimmäisenä oli tosimöllit ja olimme Sufan kanssa ensimmäiset osallistujat. Rata oli helppo, se koostui aidoista ja putkista. Ajaksi saimme 13sek. Sufa sitten teki parhaan ajan mineissä ja voitti :)

Sitten oli mölliradat, joissa menin ensin Sufan kanssa ja sitten Speden kanssa. Sufa meni radan muuten virheettömästi, mutta se ohitti lähtölinjan eikä hypännyt ekaa estettä, joten siinä meni ylimääräisiä sekunteja ja ajaksi tuli 30sek. Uusinnan jälkeen radan ajaksi saimme 26,50sek, kun lähtö onnistui hyvin ja innostin Sufaa menemään niin kovaa kuin se koivistaan pääsi :) Sufa sitten voittikin tuolla ajalla mini möllit, jee :D

Speden kanssa ei möllirata oikein sujunut, suoritimme esteitä vääristä suunnista ja koira teki niin pitkiä kaarroksia, ettei aika riittänyt mitenkään. Mutta ei se mitään, aina ei voi voittaa :D

Lopuksi katsottiin tuloksista möllien ja kilpailevien seuranmestarit. Ja niinhän siinä kävi, että Sufa oli kaikista mölleistä nopein ja parhain tälläkertaa, hyvä Sufa! :D Ja kilpailevien mestaruus meni Jaska parsonille, eli molemmat mestaruudet menivät russelisteille, hyvä me! ;) Russelit jyrää!

Alla kuvia Sufasta ja palkinnoista, valitettavasti itse radalta ei ole kuvia kun ei ollut kuvaajaa :)

Möllivoittajat :) Vasemmalla 2. sijan saanut Jenny (tosin ei sylissä olevalla koiralla) ja
 vasemmalla kolmanneksi tullut  Annika ja Pyry. © Henna Suhonen.

Möllimestarit 2012 :)  © Henna Suhonen.