lauantai 25. elokuuta 2012

Tapahtumia parilta viikolta :)

Noniin, nyt taas kerkeen kirjoittelemaan tänne :) Viikko sitten Spede oli pari päivää hoidossa yhdellä mökillä, missä se irti ollessaan onnistui juoksemaan anturansa ihan ruvelle (siellä oli karkeaa soraa aika paljon). Ja Spede kun innostuu, niin sitä ei pieni kipu haittaa. Oli se sitten väsyttyään alkanut hieman ontumaan jalkojaan, olivat sen verran kipeät. Sitten kun Spede pääsi kotiin laitoin sille tassuihin aloevera voidetta ja sitä jatkoin pari päivää. Ja lenkkeilty ei hirveästi viime viikolla. Nyt tassut ovat jo paremmassa kunnossa ja tänään käytiin taas peltorallia vetelemässä Speden ja Sufan kanssa :) Molemmat veteli ihan täysillä, Spedeki meni ku aina ennenkin, eli taisi tassukivut loppua, onneksi.

Peltorallin jälkeen kävimme vähän hallilla agilitya treenaamassa. Ensin menin Speden kanssa rataa. Rata oli muuten aika iisi ja lyhyt, mutta siinä oli muutama hankala kohta, mitä piti muutaman kerran hioa että ne sujuivat. Kepit Spede meni taas hienosti, välillä tuli virheitä, mutta ei se mittää :) Plussana se, että Spede teki aika nopeita käännöksiä verrattuna siihen, kun se yleensä tekee hirveän ympyrän ja kiertää jostain hornan kuusesta ennenku tulee takasi päin :D

Speden jälkeen otin Sufan kanssa samaa rataa, sen kanssa joutui taas juoksemaan vähän enempi, kun ei irtoaminen vielä ihan luonnistu siltä otukselta. Kepit mentiin vähän sinnepäin, oli vaikeampi puoli mistä jouduttiin pujottelemaan, joten sitä treenattiin vähäsen. Hienosti Sufa teki takaaleikkaukset, vaikka hilkulle menikin, etten juossut sen yli, se kun menee vähän hitaammin kuin Spede. Pentuaikaisista hetkellisistä keinukammoista ei ollut tietoakaan, hienosti ja innokkaasti pisti keinulla menemään :) Irtoamista kun saadaan harjoiteltua, niin sit alkaa olemaan jo aikas hyvä agikoira tuo Sufatus :)

Agilityn jälkeen kävimme vielä anoppilassa viemässä klapikoneen ja samalla Sufa ja Fidi-westie saivat vähän riehua. Kahden nartun kesken meinaa aina välillä syntyä kinaa, mutta yllättävän hyvin ne pystyvät yhdessä leikkimään :) Ja se riittää ku mää vähän korotan ääntäni, niin jo loppuu rähinät siihe ja nätti leikkiminen jatkuu x)

Sellasta viimeaikoina, palaan kirjoittelemaan jälleen, kun käymme harrastelemassa jotain kivaa koirien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti