sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Seuranmestaruudet, ei menny ihan niinku strömsössä...

Tänään oli SSKK:n seuranmestaruus möllikisat. Tarkoituksenani oli osallistua kilpamestaruus kilpailuun molemmilla koirilla, koska möllimestaruutta en saa enää yrittää, on kuulemma liian hyvät koirat mulla ;D Kävin ennen kisoja juoksuttamassa koirat pellolla, alla muutama foto sieltä :)















Hallilla ilmoitin koirat sekä mölleihin että kilpaileviin, koska ajattelin möllien olevan hyvää lämmittelyä ja energian purkua. Sufa olisi ollut ekana suorittamassa rataa, mutta kun hain koiran ja meinasin lähteä radalle huomasin, että sehän ontuu! :( Sufa oli siis loukannut ilmeisesti pellolla etutassunsa ja aristi yhtä varvasta, kun sitä kopeloin :/ 

Noh, ei siinä, Sufa pois kisasta ja Speden kanssa yrittämään. Mölliluokassa tuli (yllättäen ;D) voitto ja olisi oltu möllimestareita tänäkin vuonna. Möllimesteruus meni kuitenkin Seija Hänniselle ja Ebba-parsonille, onnea heille siitä! :)

Kilpaluokassa rata lähti Speden kanssa hyvin, mutta viimeisillä esteillä Spede karkasi väärälle esteelle. Uusinassa itse sitten möhlin heti alussa ja ohjasin koiran väärään päähän putkea, prkl. Ei siis mestaruuksia meille tänävuonna, josko sitä ensivuonna yrittäisi uudestaan ja toivottavasti molemmat koirat ovat kunnossa silloin! :) Kilpamestaruus meni Henna Peräselle ja Kiia-parsonille, onnittelut siitä :)

Pääasia, että terrierit voitti mestaruudet, vaikkei ne omia olleetkaan! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti